Een perfect bed... voor elk budget

020218 Kwakernaat Budget landingspage

 Een perfect bed voor elk budget! Kom langs bij Slaapboulevard Kwakernaat en ontdek onze showroom van 4.000m2 met complete boxspringcombinaties al vanaf € 1.499,-


Neem contact op

020218 Kwakernaat Budget city

CITY Boxspring
De CITY boxspring van Bedding Concepts nu verkrijgbaar van € 1.999,- voor € 1.499,-. Pre-order nu uw gewenste model en profiteer van deze korting. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Bekijk Bedding Concepts


020218 Kwakernaat Budget auping2
Auping Essential
Het eigentijdse en duurzame design van Auping: de Auping Essential. De Auping Essential is met zijn ranke belijningen en licht gebogen hoofdbord een echt bed voor de designliefhebber. Door de verschillende kleuren en stijlmogelijkheden past dit eigentijdse bedmodel in elke slaapkamer. Het ontwerp is echt duurzaam door het gebruik van eerlijke materialen als hout, staal en aluminium die 100% recyclebaar zijn. De Auping Essential is verkrijgbaar vanaf € 1.930,-. 
Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 

Bekijk Auping

 
310817 Avek Ninety 90jaar budgetpagina

Avek Ninety
€ 510,- korting op een Avek Ninety inclusief verlichting.
De luxe Avek boxspring beschikt over vele extra’s zoals een extra dik topmatras, gratis LED leeslampjes en gratis in- en uitstapverlichting. De Ninety is zowel vlak als elektrisch verstelbaar verkrijgbaar. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.


Bekijk de actie

 020218 Kwakernaat Budget ultima

Ultima Forma

De Forma boxsprings vormen de basiscollectie van Ultima. Zo zijn alle boxsprings voorzien van een pocketvering met schouder en heupzone en leverbaar in 2 verschillende hardheden.
De boxsprings zijn vrij te combineren met alle achterwanden, poten, matrassen en/of topmatrassen. Een complete, stijlvolle boxspring van de Ultima Forma is verkrijgvaar vanaf € 3.195,-

 

Bekijk Ultima Boxsprings

 

020218 Kwakernaat Budget kasten

Hülsta en Nolte meubelen
10% voordeel op alle kasten van Hülsta en Nolte.


Bekijk aanbieding

Advies?
Kom langs bij Slaapboulevard Kwakernaat of maak een afspraak voor persoonlijk slaapadvies.

Afspraak maken