Hästens Special Edition Tribute

kwakernaat landingspage Hastens Tribute campagne

Sinds 1852 houdt Hästens zich al bezig met het creëren van de ultieme slaapervaring door het produceren van de allerbeste handgemaakte bedden. Om haar 165-jarige bestaan te vieren, heeft Hästens de Special Edition Tribute ontwikkeld. Voor deze Special Edition stond de Hästens Luxuria model. De Special Edition is uitgevoerd in de herkenbare Hästens-ruit en een nieuw, exclusief taupekleurig textiel.

050917 Kwakernaat hastensSPECIALTribute 1600x667

De Hästens Special Edition Tribute is alleen verkrijgbaar van september tot en met december 2017, nú voor een speciale prijs van €9.190 voor €7.490*
Profiteer van deze tijdelijke unieke aanbieding!

 

*Geldt voor Luxuria 180x200 met BJ Topdekmatras.
Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

 

Over Hästens

Sinds 1852 maakt Hästens de allerbeste bedden vanuit het atelier in Köping in Zweden. Elk Hästens-bed is handgemaakt. Er wordt bij het produceren alleen gebruikgemaakt van superieure en natuurlijke materialen en de productietechnieken gaan zes generaties terug. Hästens is actief in 36 landen en met meer dan 200 partners in Europa, Azië en Amerika is dit bescheiden familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde producent en hofleverancier van premium bedden.

 

Proefliggen?

Kom langs in onze winkel voor deskundig advies of maak eerst een afspraak. Onze adviseurs, slaapspecialisten bij uitstek, helpen u graag op weg en vertellen u alles over het bed dat bij u past. Of stel uw vraag via het contactformulier of telefonisch via 0186 - 60 13 55.

 

Maak een afspraak

 

Bekijk meer over Hästens