Auping Boxsprings

De boxsprings van Auping staan bekend om het solide design, de innovatiekracht achter de designs en technische aspecten. De ventilatie van de boxsprings is superieur door de speciaal ontwikkelde spiraalbodems. Bovendien zijn de boxsprings perfect aan te passen aan persoonlijke smaak en verstelbaar naar lichaamsbouw. De matrassen geïntegreerd in de Auping boxsprings zijn ergonomisch ontworpen om u nog comfortabeler te laten slapen en uitgerust wakker te worden.

  • Best ventilerende bed
  • Ondersteuning
  • Drukverdeling


Vernieuwd!

Het vernieuwde boxspring assortiment van Auping bestaat uit de Original, Criade en Kiruna boxspring met ieder een eigen stijl en karakter.

Comfort in elke laag
De verschillende lagen van de boxsprings zijn op duurzame wijze geproduceerd van kwalitatieve en ventilerende materialen. Het bed blijft hierdoor lange tijd in goede conditie.

Door de open structuur van de spiraalbodem komt schone en frisse lucht goed door. De vernieuwde gestoffeerde matrassen en topmatrassen vormen de bovenste lagen van de boxspring. De matras biedt ergonomische ondersteuning.

Duurzaam
De spiraalbodem en pocketveren zorgen voor een stabiele en duurzame basis.
Daarnaast zijn de toppers gemakkelijk te wassen doordat de hoezen eenvoudig af te halen zijn. Matrassen en topmatrassen die aan vervanging toe zijn laat Auping recyclen tot onder andere judomatten en tapijten.

Original boxspring 2.0

Ervaar het slaapcomfort van een hotel in uw eigen slaapkamer. Met de Original boxspring kiest u voor de perfecte basis. Een boxspring met uitstekende ondersteuning en stabiliteit door de spiraalbodem met pocketveren. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras.

  • Keuze uit 5 hoofdborden en 1 voetbord
  • Bekroond door Goed Industrieel ontwerp 2014

Diverse formaten - Deelbaar optioneel - Hoofd- en voetbord - Diverse stoffen

De perfecte basis vanaf € 2.235,00


Criade boxspring

Een prachtige boxspring voor design lovers. Een opvallend en uniek stalen design frame. In zijn geheel minder hoog dan de traditionele boxsprings. Hierdoor speelt de Criade boxspring in op de trend van de slankere boxsprings. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras.

  • Keuze uit 6 prachtige kleuren voor het frame
  • Keuze uit 5 hoofdborden en 3 voetborden

Diverse formaten - Hoofd- en voetbord - 6 frame kleuren - Diverse stoffen - Verstelbaar

De eye-catcher in uw slaapkamer vanaf € 3.370,00


Kiruna boxspring

De Kiruna boxspring is de meest luxe boxspring. Deze onderscheidt zich door de luxe uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. Zodra u gaat liggen, ervaart u het zelf. Slapen op een Kiruna boxspring betekent koninklijk slapen. U bent verzekerd van een heerlijke nachtrust en een energieke start van de dag.

  • Keuze uit 2 luxe gestoffeerde Kiruna matrassen en toppers
  • Keuze uit 2 hoofdborden, uitbreiding mogelijkheid van Sami hoofdbord 50cm aan weerszijden

Diverse formaten - Deelbaar optioneel - Hoofdbord optioneel - Diverse stoffen

Slapen in ongekende luxe vanaf € 6.625,00


Afspraak maken