AVEK Boxsprings

De boxsprings van Avek bestaan uit drie lagen, de boxspring zelf, het matras en daarbovenop een topmatras voor een extra comfortabele laag. Door de bijzondere comforteigenschappen van boxsprings slaapt u extra lekker. De Avek boxspring komen in vier verschillende programma’s, met elk een eigen karakter en een scala aan op maat gemaakte mogelijkheden.

  • Eigen bed op maat
  • Kwaliteit uit Nederland
  • Hoogwaardige materialen

 

1927

De 1927 is een Jubileum boxspring die is opgenomen in het vaste assortiment van Avek. Het is een comfortabele boxspring voor een aangename prijs. De Boxspring ondersteunt het lichaam optimaal door de drielaagse structuur van box, matras en topmatras. Door een breed scala aan mogelijkheden kan het bed op maat gecreëerd worden naar uw persoonlijke wensen.


Ljocht

Boxspring Ljocht heeft een innovatief design, gecombineerd met comfort en gebruiksgemak. Puur Nederlands design met een lichte en luchtige uitstraling. De boxspring en matras vormen één geheel waarbij de topmatras met een ritssluiting vast zit aan de rest van de boxspring. Hierdoor kunnen verschillende onderdelen van de boxspring niet meer onderling verschuiven.


Simmer

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de verfrissende Hollandse zomers. Het is een extra goed geventileerde boxspring met een ademende spiraalbodem. Met het viervoudige aanpassingsvermogen van de bodem en het matras wordt extra comfort geboden. De dwarsgespannen spiraalbodem als basis, de pocketvering in de boxspring, de pocketvering in de matras en de comfortabele topmatras geven u ongekend comfort gedurende de nacht. Een unieke combinatie van optimale ventilatie en ondersteuning van het lichaam.

 

Noflik

De Noflik boxspring staat bekend om zijn fraaie vormgeving gecombineerd met comfort. Comfort op maat want er is keuze uit verschillende hardheden, comfortcombinaties, bed lengtes en op maat gemaakte hoofdborden.

 

Vanaf €1.635,00