Wonderland Boxsprings

De bedden van Wonderland zijn uitgerust met verschillende instelbare zones, zoals de schouderzone waardoor de nek, schouders en rug op de juiste manier ontlast worden, ook als u op uw zij ligt. Daarnaast bevatten Wonderland boxsprings een gepatenteerd kantstabiliteitsysteem, waardoor er ook comfortabel op de rand van het bed geslapen kan worden en u geen risico loopt uit bed te vallen. Alle matrassen zijn omkeerbaar waardoor de druk verdeeld kan worden over de twee kanten en de matras een stuk langer mee gaat. Bovendien zijn alle stoffen afneembaar en wasbaar om huisstofmijt effectief te kunnen verwijderen en in een schone omgeving te blijven slapen.

  • Persoonlijke aanpassing
  • 100% wasbaar
  • Instelbare zones

 

Adaptive A8

De Adaptive A8 boxsprings hebben een instelbare stevigheid en zijn kantstabiel waardoor u altijd goed ligt. De stoffen zijn bovendien allemaal wasbaar om huisstofmijt geen kans te geven. De lattenbodem heeft een verende ophanging en instelbare stevigheid. De hoofdmatras is verkrijgbaar in drie stevigheidsniveaus en de latex vulling volgt de contouren van het lichaam probleemloos. Bovendien ventileren de matrassen uitstekend en zijn de matrassen duurzaam geproduceerd. Bij de Wonderland Adaptive boxsprings kan er voor verschillende zones een verschillende stevigheid in de matras gekozen worden, zo ligt elk deel van uw lichaam comfortabel.

 

Comfort A6

De Comfort A6 boxspring bevat een Comfort Pocket hoofdmatras, een comfortabel veersysteem met geharde veren die samen een comfortabele en druk ontlastende slaapervaring verzekeren.


Exclusive S8

De Exclusive S8 boxsprings hebben een instelbare stevigheid en zijn kantstabiel. Bovendien bevatten de boxsprings een Pocket Exclusive hoofdmatras met een exclusief veersysteem waardoor de bovenkant zeer zacht aanvoelt maar de stevigheid toeneemt naarmate de belasting groter wordt. Resultaat; de boxspring voelt zacht en aangenaam maar is tegelijkertijd stevig en ondersteunt de zwaardere lichaamsdelen.


Comfort S6

De Comfort S6 boxsprings hebben een instelbare stevigheid en kantstabiel. Door het Comfort Pocketsysteem in de matras en lattenbodem wordt een comfortabel contact van het lichaam met de veren verzekerd. De vulling van natuurlatex volgt de contouren van het lichaam perfect en ventileert uitstekend.


Classic Continental

De Classic Continental boxspring worden geleverd met standaard Pocketvering en een tweelaags veersysteem, gecombineerd met een instelbare heup zone. De boxspring biedt over de hele breedte van de matras een goede ondersteuning. Bovendien zijn de matrassen omkeerbaar waardoor de levensduur van de boxspring verlengd wordt.


Exclusive Continental

De Exclusive Continental bevat met het pocket exclusive, een zeer exclusief veersysteem. De luxe pocketvering en instelbare heupzone zorgen voor optimale drukverdeling en comfort. Het bed wordt bekleed met een exclusieve duurzame stoffen, verkrijgbaar in verschillende kleuren.


Comfort Continental

De Comfort Continental wordt geleverd met een hoofdmatras die bestaat uit twee lagen veren, die samen fantastisch comfort bieden. Door de instelbare zones worden onbehagelijke drukpunten vermeden. Met de gepatenteerde kantstabiliteit van Wonderland kan er ook veilig aan de rand van het bed geslapen worden.


Superior Continental

De Superior Continental boxspring bevatten een tweelaags pocket exclusive veersysteem ,wat zacht aanvoelt aan de bovenkant en steviger wordt naarmate de druk toeneemt. De vulling van latex biedt extra soepelheid met een goede veerkracht. Zowel de box als de hoofdmatras worden afgewerkt met een exclusieve en slijtvaste meubelstof.


Classic Nordic

Met een vulling van Welun schuim zorgt de matras van de Classis Nordic boxspring voor een goede ventilatie en wordt het gevoel van koel slapen versterkt. Bovendien brengt de matras met pocketveren extra comfort gedurende de nacht.


Comfort Nordic

De Comfort Nordic wordt geleverd met een matras die bestaat uit verschillende lagen pocketveren, gecombineerd met de comfort topmatras van natuurlatex biedt dit optimaal comfort.


Superior Nordic

De Superior Nordic boxsprings zijn voorzien van het Pocket Exclusive systeem, met geharde wikkelingen waardoor de stevigheid pas toeneemt wanneer de belasting groter wordt. Een vulling van natuurlatex volgt de contouren van het lichaam probleemloos en laat u heerlijk wegdromen.

Vanaf €2,351,00 (excl. poten en hoofdbord)