Texeler Dekbedden

Texeler gebruikt de unieke hoogwaardige wol van de eigen stamboekschapen Texelaars. De wol is van superieure kwaliteit en houdt heerlijk warm in de winter en koel in de zomer. De fabriek heeft jarenlange ervaring met dit natuurproduct en de juiste weeftechnieken wat resulteert in een prachtige kwaliteitscollectie dekbedden.

  • Duurzaam
  • Uniek natuurproduct
  • Optimale ventilatie

 

Texeler Green Dream

Ultiem duurzaam dekbed, een natuurproduct pur sang en samengesteld uit de duurzaamste materialen. De zachte scheerwol is afkomstig van Texelse schapen en is met respect voor dierenwelzijn verzameld.

 

Texeler Multikeus

Met Texeler multikeus dekbedden kunt u het hele jaar door lekker slapen op de juiste temperatuur. De Multikeus collectie bestaat uit vier dekbedden die ook los verkrijgbaar zijn. De dekbedden zijn onderling aan elkaar te bevestigen met praktische drukknopen. Zo kunt u naar eigen voorkeur het perfecte dekbed samenstellen.

 

Texeler PuurNatuur

Het PuurNatuur dekbed is een vierseizoenendekbed met kwalitatief hoogstaande perkal katoen. Dit katoen versterkt de vochtregulerende werking van de wol waardoor het dekbed ’s zomers extra ventileert en in de winter isoleert.

 

Texeler SlaapZacht Satijn

Het Texeler SlaapZacht Satijn is een luxueus vierseizoenen dekbed. Het dekbed is gemaakt van eersteklas materialen zoals zuivere Texelse lamswol en een edelsatijnen hoes.

 

Texeler Special Satijn

Het Texeler Special Satijn dekbed biedt twee voorkeursmogelijkheden onder 1 dekbed. Het dekbed bestaat uit twee dekbedden met aparte gewichten die eenvoudig aan elkaar te bevestigen zijn via een rits.

 

Texeler Wonderwool Care

Een praktisch dekbed met de natuurlijke eigenschappen van Texelse wol. De wol is speciaal behandeld dat het zelfs na wassen op 60 graden in topvorm blijft. Het dekbed biedt alle eigenschappen van de Texelse wol in 1, veel ventilatie, comfortabele warmte en vochtregulering.

 

Vanaf €49,00