Texelwool Dekbedden

De slaapcollectie van TexelWool garandeert een gezonde nachtrust door de vulling van echte Texelse schapenwol die in de winter warm houdt en koel in de zomer. De Texels schapenwol is een echt natuurproduct, gerijpt door de zon, zee en wind bovendien biedt wolvet een heilzame werking op spieren en gewrichten. De combinatie van een krachtig natuurproduct met een geavanceerde productietechniek.

  • Natuurproduct
  • Kwaliteit
  • Altijd juiste temperatuur

 

Waddenglorie

Luxueus vierjaargetijden dekbed, 100% gevuld met Texelse lamswol, de zachtste wol die er is. De satijnen tijk geeft het dekbed extra souplesse. Waddenglorie bestaat uit twee delen die aan elkaar geritst kunnen worden in de winter voor extra warmte.


Special

Een bijzonder tweepersoonsdekbed dat inspeelt op persoonlijke voorkeuren van beide partners. Het dekbed bestaat uit twee dekbedden met aparte vulgewichten speciaal afgestemd op de persoonlijke voorkeuren. De delen kunnen gemakkelijk aan elkaar geritst worden zodat er toch samen geslapen wordt.


Galjoen

Een comfortabel kwalitatief vierjaargetijden dekbed met perkel tijk en 100% gevuld met zuivere scheerwol. Galjoen bestaat uit twee delen die aan elkaar geritst kunnen worden in de winter voor extra warmte.


Multikeus

De collectie bestaat uit 4 verschillende dekbedden die met elkaar bevestigd kunnen worden maar ook los verkrijgbaar zijn. Hierdoor is er een dekbed voor ieder seizoen beschikbaar. Het Zomerdekbed heeft zachte perkel tijk met lamswollen vulling die heerlijk koel is in de zomer. Het voor/najaarsdekbed kan vrijwel het hele jaar gebruikt worden. Het winterdekbed geeft extra warmte en souplesse in de winter.


Washable Wool

Het meest praktische dekbed door de combinatie van alle natuurlijke eigenschappen van wol en een wasbaar product. De zachte lamswol zijn speciaal behandeld zodat het dekbed ook na elke wasbeurt nog comfortabel blijft en een sterk vochtregulerende werking heeft, ook zeer geschikt voor kinderen.


Greenlabel

Natuurproduct pur sang, heerlijk comfortabel en zeer milieuvriendelijk. De wol wordt milieuvriendelijk gewassen met natuurlijk afbreekbare middelen en de katoen is op milieuvriendelijke plantages verbouwd.

 

Vanaf €76,00