Auping Matrassen

De matrassen van Auping bestaan uit een speciaal, uit verschillende lagen, opgebouwde binnenkant en een hoogwaardig afgewerkte buitenkant. De matras volgt perfect de contouren van het lichaam waardoor het lichaam overal op de juiste manier wordt ondersteund en optimaal kan herstellen tijdens de slaap.

  • Absorberend
  • Ventilerend
  • Perfect vormend naar lichaam


Inizio

De Inizio bevat drie comfortzones en bieden het lichaam op drie zones extra comfort. De Latex comfortlaag is zacht en zorgt op deze manier voor een veerkrachtig liggevoel. De kern van het matras bestaat uit DPPS pocketveren en geven de juiste ondersteuning bij het liggen en het draaien in de slaap. Ook bij het bekken en de heupen geeft de matras extra ondersteuning om extra comfortabel te kunnen slapen.


Adagio

De Adagio is 20 cm hoog en bevat vijf comfortzones die voorzien in de optimale ondersteuning van het lichaam. De dryfeel drukverdeler zorgt voor gelijkmatige ondersteuning. De Latex Perfo comfortlaag is zacht, veerkrachtig en zorgt voor een ventilerend liggevoel. De kern van deze matras bestaat uit vijf comfortzones DPPS pocketveren van 12 cm hoog die zorgen voor optimale ondersteuning.


Cresto

De Cresto is een extra zachte en veerkrachtig matras met zachte en flexibele ondersteuning voor de schouders. De vijf comfortzones DPPS pocketveren zorgen voor optimale ondersteuning. De Latex Pura comfortlaag is zacht, veerkrachtig en geeft een extra ventilerend liggevoel. De Cresto bevat ook standaard een afritsbare en wasbare tijk.


Maestro

De extra zachte en veerkrachtige matras met dubbele Latex Pura comfortlaag zorgt voor drukverlichting voor de schouder. De Maestro bevat vijf comfortzones DPPS pocketveren van 14 cm hoog en een visco schouderzone. Daarnaast heeft de Maestro een 1 cm 3D-breisel met flexibele schouderzone. De Maestro bevat standaard een afritsbare en wasbare tijk.


Vivo

De Vivo is de meest verrijkte en veerkrachtige matras met optimale ondersteuning, ventilatie en temperatuurregulatie. De dubbele ondersteunende schouderzone en heupzone zorgen voor extra drukverlichting door de 2 cm 3D-breisels. De Vivo bevat vijf comfortzones DPPS pocketveren van 14 cm hoog en een visco schouderzone met zijstroken die zorgen voor een uniforme hardheid. Er is keuze tussen een Latex Pura of Visco Activ comfortlaag. Daarnaast is de Vivo lichaamstemperatuur regulerend en is de tijk afritsbaar en wasbaar.

 

Vanaf €495,00