Pullman Matrassen

De matrassen van Pullman bevatten een unieke vering, sublieme afwerking en luxueuze materialen. Alle matrassen worden met de hand gemaakt in Nederland. Daarnaast voldoen alle materialen aan de öko-textmilieu standaard, de materialen bevatten geen van allen schadelijke stoffen en daarom zijn de materialen bezegeld met het predicaat textiel betrouwbaar. De matrassen zijn behandeld met Sensity: een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving.

  • Weldadige luxe
  • Comfortabel
  • Goed voor de gezondheid

 

Goldline Grandeur

De Goldline Grandeur is het absolute topmodel van Pullman met gezoneerde en nageharde Inside pocketvering en voorzien van extra ventilerende Aerocomfort natuurlatex comfortlaag. De gehele Goldline Grandeur collectie bevat matrassen met 364 comfortzones waardoor u nog beter zal slapen!

 

Goldline Luxury

De Goldline Luxury matrassen zijn voorzien van alle mogelijke luxe en technologie die Pullman te bieden heeft. Speciaal ontwikkelede duurzame Inside Pocketveren, afgedekt met natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler voor de perfecte ondersteuning.

 

Goldline Excellence

De Goldline Excellene matrassen zijn voorzien van Inside pocketveren en afgedekt met een laag natuurlatex en een jute drukverdeler.

 

Goldline Premier

De Goldline Premier bevat Inside pockterveren en wordt afgedekt met latex en een jute drukverdeler.

 

Silverline Luxury

De Silverline Luxury matrassen zijn voorzien van een speciaal 7 zone Advanced Pocket interieur met geharde veren, die extra comfortabel aanvoelen op de verschillende zones van het lichaam. De matrassen worden afgedekt met natuurlatex en een jute drukverdeler. De Silverline Luxury Collectie vormt zich perfect naar het lichaam.

 

Silverline Excellence

De Silverline Excellence is voorzien van het speciale 7 zone Advanced pocket interieur met geharde veren en een afdeklaag van latex gecombineerd met een jute drukverdeler.

 

Silverline Premier

De Silverline Premier matrassen bevatten naast de speciale 7 zone Advanced pocket interieur met geharde veren, een afdeklaag van comfortschuim gecombineerd met een flexibele drukverdeler.

Vanaf €599,00