Loddenkemper Slaapkamermeubels

Loddenkemper maakt duurzame slaapkamer meubels van fineer met een tijdloos karakter. Garantie voor kwaliteit op alle meubels, elk onderdeel wordt uitgebreid getest en van de beste materialen gemaakt. Al 120 jaar brengt Loddenkemper kwaliteit en design samen in slaapkamermeubels.

  • Kwaliteit
  • Tijdloos
  • Handwerk

 

Cadeo

De warme harmonieuze uitstraling van hout gecombineerd met elegante hoogglans komt samen in de Cadeo collectie. Een samenspel van accenten, hout en highlights creëert een kalm, harmonieus design voor in de slaapkamer. De collectie wordt gekenmerkt door het oog voor details in het design.

 

Maximum

Maximum staat voor maximaal comfort en een enorme variatie aan keuze in combinaties in deuren, accenten en kleuren.

 

Maximum nature

Grote oppervlakten van hoogglans en hout geven de slaapkamer glans en rust, hoe de elementen ook gecombineerd zijn.

 

Calino

De warme huiselijke uitstraling van echt hout, gecombineerd met glanzende fronts in een modern jasje wordt door de Calino collectie naar de slaapkamer gebracht. .

 

Cavallo

Cavallo staat voor Italiaans design in de combinatie van hout en hoogglans om de slaapkamer extra charme te geven.

 

Multi-set

Design, diversiteit en innovatieve technologie komen samen in de Multi-set collectie, volledig aan te passen naar persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte.

 

Luna

De Luna collectie bestaat uit verschillende schuif en hangdeuren voor de garderobe kasten, met de mogelijkheid voor individueel design, om de slaapkamer nog comfortabeler te maken.

 

Moreno

Comfort staat voorop in de Moreno collectie, met aanpasbare voeteneinden, bedlades en verlichting.

 

Solo Nova

In de Solo Nova collectie wordt glossy sfeer gecombineerd met het harmonieuze van hout in 1 slaapkamer. Garderobekasten met hoogglans deuren, spiegels gecombineerd met het hout van het bed.

 

Vento

In de Vento collectie wordt een slimme mix van materialen, beschikbaar in vele verschillende kleuren om volledig aan te kunnen passen naar wens.

 

Zamaro

Modern, strakke lijnen, fris wit en contrasterende accenten, dat is waar de Zamaro collectie voor staat.

 

Dream

Dream, de perfecte plek om wakker te worden, fris design creëert een gemoedelijke nette kamer, comfortabele bedden, garderobekasten met verschillende mogelijkheden en prachtig gevormde meubels om mee te combineren.

 

Comfort Calino

In de Comfort Calino collectie wordt gebruik gemaakt van natuurlijk eikenhout met modern lijnen, functie en vorm zijn gelijken in deze collectie. Het bed heeft een door een automatisch oplift systeem een schat aan bergruimte onder de matras, waardoor de slaapkamer naast stijlvol, ook praktisch wordt ingericht.

 

Comfort Moreno

De Comfort Moreno collectie biedt comfort bedden die hoger zijn en voorzien luxere onderdelen zoals de verlichting en verschillende opties in hoogten en opbergruimte.

 

Comfort Navaro

De comfort bedden in de Comfort Navaro collectie zijn hoger en hebben luxere onderdelen zoals de verlichting en verschillende opties in hoogten en opbergruimte

 

Cortina plus

Handgemaakte kwaliteit en praktisch gebruik vullen elkaar aan in dit design, alles is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van fijne details.

 

Interior Solid

Interior Solid biedt kast inrichtingen om je spullen zo goed mogelijk op te kunnen bergen.

 

Navaro

Navaro biedt solide houten meubels, van garderobekast tot nachtkastje aan beide kanten van het bed.

 

Vanaf €199,00