Hästens Boxsprings

Slaapboulevard Kwakernaat is de Hästens dealer van de regio Rotterdam. De bedden van Hästens worden naar eenvoudig Zweeds ontwerp gemaakt, met een binnenkant van verrassend veel natuurlijke materialen. Daarnaast worden alle bedden afgewerkt met de welbekende blauw witte ruit die het Scandinavische gevoel nog eens extra naar de slaapkamer brengt. De ondersteunende zachtheid van de speciaal ontwikkelde matrassen laten u gewichtloos voelen. De unieke geluidloze veersystemen gecombineerd met natuurlijke materialen bieden bovendien meer oppervlaktezachtheid en fantastische diepe steun.

  • Natuurlijke materialen
  • Ondersteunende zachtheid
  • Unieke veersystemen

 

Boxsprings

 

Marquis

De boxsprings worden met de hand gemaakt, met gebruikmaking van de allerbeste natuurlijke materialen. De Marquis boxspring is uitgerust met de unieke dubbele veersystemen. Deze vernieuwende technologie in veersystemen resulteert gecombineerd met de beste natuurlijke materialen in een uiterst flexibel drukontlastend bed waarin u heerlijk in kunt wegdromen.

 

Excel

De Excel boxspring is het middenklasse model van de boxsprings met een dubbel veersysteem. De lagen van de matras voelen zachter aan maar zijn tegelijkertijd meer ondersteunend dan de Marquis.

 

Superia

De Superia is de meeste exclusieve boxspring van Hästens. Door de unieke dubbele veersystemen is deze boxspring extra flexibel en drukontlastend. De Superia wordt gekenmerkt door de extra ondersteuning en flexibiliteit die de matras biedt.

 

Continentale bedden

 

Hästens New Classic

Verfijnd en minimaal, de Hästens New Classic is het nieuwe continentale bed. De unieke mix van materialen zorgt voor een slank profiel dat nog steeds de ongelooflijk diepe steun biedt waar Hästens beroemd om is.

 

Vividus

Met een houtenframe van de beste knoestvrije grenen uit Zweden, een binnenkant bekleed met vlas en het unieke Vividus veersysteem is dit continentale bed extra comfortabel. Het veersysteem bevat vlas tussen de veren zodat deze volledig geluidloos zijn en gewatteerd katoen om het onderste gedeelte te bedekken. Het midden bestaat uit een gebalanceerde mix van paardenhaar, katoen en wol die met de hand aan elkaar genaaid worden zodat alles op zijn plek blijft. De Vividus dekmatras is voorzien van een uniek patroon van naden gevuld met katoen, wol, mohair en paardenstaart haar om het hoogste niveau van comfort te kunnen bieden.

 

Luxuria

De Luxuria is het instapmodel van de continentale bedden. De matras wordt handmatig gevuld met duurzaam paardenhaar en zorgvuldig uitgezochte natuurlijke materialen.

 

Auroria

De Auroria is het middenklasse continentale bed dat bekend staat om het grote vermogen de beweging in de slaap op te vangen. De natuurlijke materialen volgen de contouren van het lichaam en zorgen voor het juiste slaapklimaat. Met de hoger gelegen veersystemen voelt het bed zachter dan bijvoorbeeld de Luxuria.

 

Proferia

De Proferia is een compact continentaal bed met enorme flexibiliteit en uitzonderlijke zachtheid. De basis van het beste van de 2000T bedden is meegenomen in de Proferia wat door de unieke laagmethode resulteert in de uitstekende zachtheid, volgzaamheid en lange levensduur.

 

2000T

De 2000T bedden zijn de meest luxe bedden van Hästens. Ondersteund door de volledige zachtheid door zijn unieke laagmethode en een dubbel pocketverensysteem voelt dit bed extra comfortabel. De laagjes eersteklas paardenhaar, katoen en wol resulteren in een zacht en volgzaam oppervlak. Met twee veersystemen in de 2000T in combinatie met het Bonell veersysteem levert de 2000T extra comfort gedurende de nacht.

 

Verstelbare bedden

 

Novoria

De Novoria is voorzien van een stijlvol zwart chassis en er zijn verschillende keuzes in verschillende frames en poten. Dit middenklasse instelbare bed heeft een slaapcomfort dat gelijkwaardig is aan dat van de continentale bedden maar met superieure technologie van een verstelbaar bed en geleverd inclusief een afstandsbediening. De Novoria is stevig van karakter met een zacht oppervlak en biedt ultiem comfort.

 

Lenoria

De Lenoria valt onder de absolute topklasse van de verstelbare bedden. Het bed is ontwikkeld op basis van de meest comfortabele elementen van de continentale bedden maar met een zachter karakter. De Lenoria is flexibel en geeft een gevoel van enorm comfort en ondersteuning.

 

Vanaf €2.190,00