Tempur Boxsprings

Tempur biedt 4 boxspring aan. Deze zijn allemaal uitgerust met de unieke Tempur matrassen met het speciale traagschuim ontwikkeld door de Nasa. De beddenbodems verschillen van elkaar op het gebied van verstelbaarheid, design en ondersteuning . De beddenbodems worden gecombineerd met een Tempur matras die het uiteindelijke verschil maakt in het zo comfortabel mogelijk slapen. Elke boxspring bodem is leverbaar in diverse maten en kleuren.


De Tempur boxsprings staan voor:

  • Modern design
  • Unieke Tempur matrassen
  • Persoonlijke afstemming

Tempur biedt verschillende slaapsystemen aan:
 

Tempur prestige

De Prestige collectie van Tempur onderscheidt zich door zijn moderne uitstraling en is verkrijgbaar is verschillende kleuren en materialen, waaronder een lederlook uitvoering. De Tempur Prestige collectie moet worden gecombineerd met twee bedbodems en twee matrassen die tevens beschikbaar zijn in een verstelbare versie. Het Prestige bed wordt geleverd met bedombouw, hoofdbord, potenzet en chrome matrasbeugels.


North slaapsysteem

Het North slaapsysteem van Tempur bestaat uit een bedbodem en strak hoofdbord. De North slaapsystemen bieden niet alleen de belangrijke ondersteuning van Tempur matrassen maar ook zeer stijlvol design. Door de unieke afgeronde vormen en de manier waarop de poten zijn geplaatst lijkt het bed te zweven.


Zero G Slaapsysteem

Het Zero G slaapsysteem kenmerkt zich door het gepersonaliseerde comfort voor de best mogelijke nachtrust. De collectie kan volledig aangepast worden op persoonlijke voorkeuren, met een druk op de knop neemt het systeem de ultieme positie aan wat zorgt voor een gevoel van complete gewichtsloosheid.

 

Flex Design bedcollectie

De Tempur Flex Design bedcollectie is een eenvoudige oplossing om de Tempur bedbodems te voorzien van een bedombouw. Het hoofdbord uit de Flex Design collectie kan samen met de ombouw binnen enkele minuten eenvoudig in elkaar geklikt worden.

 

Tempur bedden zijn verkrijgbaar vanaf €1.200,00