Viking Boxsprings

Viking heeft een volledige collectie van matrassen, pootjes en hoofdborden voor u samengesteld. Het is gemakkelijk om een eigen bed te ontwerpen. Viking bedden zijn ontworpen en handgemaakt door pure ambachtslieden in het hart van Småland in Zweden, uitsluitend gebruik makend van Zweedse materialen.

 

Pssst! In onze showroom wordt weer plaats gemaakt voor de allernieuwste producten. De Viking boxspring zijn hierom in de aanbieding, met kortingen tot wel 35%. Lees hier meer over onze Viking Showroom Sale.

 

 

 Viking BirkaContinental 02

Birka Multiflex en Birka Continental

Het Birka model biedt u grootste vrijheid als het gaat om modellen en stoffering. U krijgt zeker waar voor uw geld, omdat comfort wordt gecombineerd met een uitgebreid assortiment aan design en stof. Alle modellen bestaan uit 2 lagen pocketveren die zorgen voor een perfecte drukontlasting, ongeacht welke slaaphouding u heeft. Het matras bezit 7 zones, welke zijn afgewerkt met latex. Dit geeft een zeer aangenaam gevoel.

 Viking ExclusiveContinental 04

Exclusive Continental

De Exclusive Continental is het meest exclusieve bed. Dit bed heeft niet alleen een oogstrelend design, maar is ook ongeëvenaard op het gebied van comfort. Het matras heeft 7 zones die uw lichaam tot in perfectie volgen en is afgewerkt met latex voor extra comfort. Het matras bestaat uit één geheel, maar zowel links als rechts kunt u de geschikte hardheid kiezen. Het veersysteem met een totale hoogte van 57 cm bestaat uit maar liefst 4 lagen pocketveren, een uniek systeem. De bovenste laag bestaat uit individuele x-pockets met een onovertroffen zachte ondergrond.

 Viking SiriusContinental 01

Sirius Continental en Sirius Duoflex

Het middenklasse model Sirius is een goede combinatie van geweldig comfort met een aangename prijs. Om individuele druk te ontlasten zijn alle modellen van Viking uitgerust met 2 lagen pocketveren. Het matras bestaat uit 5 zones die uw lichaam van schouders tot voeten precies volgen. Voor iedere lichaamsbouw heeft dit model van Viking een goed matras.

Viking VallHallContinental2 

Valhall Continental

Valhall is ontworpen met 2 lagen pocketveren en helpt je lichaam druk te voorkomen of ontlasten. Het matras heeft 3 zones welke goed het gewicht en vorm van uw bovenlichaam van taille naar benen volgt. Zeer geschikt voor mensen met iets bredere of gevoeligere schouders.

 Viking SiriusContinental LimitedEdition 2

Sirius Limited Edition

Dit luxe bed bevat alle eigenschappen van een échte Viking boxspring, gecombineerd met heel veel extra’s! Wat dacht u bijvoorbeeld van de exclusieve stof ‘Roma’ die alleen verkrijgbaar is op de Limited Editions, of het gratis hoofdbord en bedtextielpakket? Vraag naar de voorwaarden in de winkel.