Cox Lattenbodems

Cox levert al meer dan 25 jaar kwalitatief hoogwaardige lattenbodems. Het assortiment is goed doordacht en uitgebalanceerd op alle mogelijke wensen van de klant. Alle lattenbodems worden exact vervaardigd volgens de eigen Cox normen en onder een eigen label.

  • Familiebedrijf
  • Groot aanbod
  • Van luxe tot simpele lattenbodems

 

Calypso 1000

De Calypso 1000 serie is de start serie van de lattenbodems die Cox aanbiedt. De serie bevat 28 tussenliggende latten waardoor de bodemhoogte laag is. Er is een elektrische uitvoering aangedreven door 2 motoren die in diverse posities gezet kan worden. De handverstelbare versie biedt de mogelijkheid om het hoofddeel en het voetendeel met de hand in te stellen. Ten slotte is er een vlakke uitvoering bestaande uit 28 tussenliggende latten en stabilisatieband.

 

Calypso 3000

De Calypso 3000 serie lattenbodems biedt een aantal grote voordelen. Zo zijn alle uitvoeringen, elektrisch, hand verstelbaar of vlak op dezelfde hoogte waardoor de lattenbodems ook naast elkaar te gebruiken zijn De elektrische uitvoering van de Calypso 3000 heeft 28 verende buiglatten, soepele schouderzone en verstelbare middensectorversteviging. De lattenbodem wordt aangedreven door twee motoren. De handverstelbare lattenbodem biedt alle voordelen van de elektrische uitvoering, zonder de moter. De schouderzone, middensectorversteviging en neksteun zijn met de hand in de gewenste positie te brengen. Ook bevat de Calypso 3000 serie een vlakke lattenbodem met 28 flexibele buiglatten en soepele schouderzone.

 

Calypso 5000

De lattenbodems binnen de Calypso 5000 serie bieden de meeste mogelijkheden. De lattenbodems hebben een uniek systeem waarbij de motor en aandrijving volledig geïntegreerd zijn. Hierdoor passen de lattenbodems onder elk ledikant. De Calypso 5000 serie biedt een elektrische lattenbodem bestaande uit 40 verende buiglatten, een soepele schouderzone en geïntegreerde motor en aandrijving. Tevens is er een Calyspo 5000 stand-alone versie in zowel een vlakke als elektrische uitvoering waarbij er geen ombouw nodig is. De Calypso 5000 vlak bevat dezelfde flexibele buiglatten, soepele schouderzone en verstelbare middensectorversteviging maar dan zonder motoraandrijving.

 

Dublin

De Dublin lattenbodems zijn verkrijgbaar in een vlakke en elektrische uitvoering. De serie bevat 28 verende buiglatten en diverse instelbare comfort zones.

 

Prijs op aanvraag