Hulsta Lattenbodems

Lattenbodems van Hulsta hebben de best verende latten ter wereld, bestaande uit zeven lagen fineer die met de groene speciale tussenlaag vochtbestendig zijn gemaakt. Deze worden bevestigd op een stabiel beukenhoutenframe. De lattenbodems hebben veelvoudige verstelmogelijkheden ter ondersteuning van het lichaam.

  • Best verende lat
  • Vochtbestendig
  • Verstelmogelijkheden

 

Crea flex

De Crea flex lattenbodems zijn geschikt voor binnenveringmatrassen, met een stabiel opstaand frame met de beste flexibele latten ter wereld. De bodems bevatten elastische duo-lattenhouders van hightech kunststof.


Inno flex

Inno flex staat voor goede elasticiteit die individueel instelbaar zijn en flexibele latten. De universele bedbodems zijn geschikt voor alle matrassen en bevatten een stabiel opstaand frame.


Level flex II

Level Flex II vormt de ideale lattenbodem voor latex en koudschuimmatrassen, met een stabiel opstaand frame met hoogwaardige robuuste metalen beslagdelen.


Level flex II move

De Level flex II move bevat een onzichtbare versteltechniek aangedreven door 3 motoren die ervoor zorgen dat het hoofd- rug en voeteneinden elektrisch verstelbaar zijn. De bodem is ingedeeld in 6 zones met exclusieve onzichtbare aandrijftechnologie.


Set flex

Set flex staat voor elasticiteit, individueel instelbaarheid, en een stabiel afgerond opstaand raamwerk met in het frame liggend rug gedeelte en voeteneind van meervoudig verlijmd hout. Het middengedeelte bestaat uit smalle verende latten met een mogelijkheid tot instelbare hardheid.

 

Lattenbodems met motor

De lattenbodems met motor zijn moeiteloos en gemakkelijk vanuit bed te bedienen, met een druk op de knop naar een perfecte lichaamsondersteuning en optimale ontspanning van de rug en de nek.

 

Prijs op aanvraag