Tempur Schotelbodems

De bodems van Tempur, de Flexbodems, zijn speciaal ontwikkeld voor de Tempur matrassen en bestaan uit flexibele schotelelementen met een open honingraatvormige structuur wat voor de optimale ventilatie en ondersteuning zorgt gedurende de nacht. De schotelbodems kunnen geplaatst worden in een bestaande bed ombouw of samen met verschillende poten aangeschaft worden zodat ze zonder ombouw of hoofdbord te gebruiken zijn. De schotelbodems zijn verdeeld in vier zones waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben. De hoofdzone bestaat uit stevige schotels voor extra ondersteuning van het hoofd en de nek. De schouderzone bevat zachtere schotels die extra comfortabel aanvoelen. In de rugzone zijn de schotels van een gemiddelde stevigheid zodat de bodem comfortabel aan voelt maar de wervelkolom ook voldoende ondersteund wordt. De voetzone bestaat weer uit stevigere schotels.

  • Schotelvormige bodem
  • Optimale ventilatie
  • Innovatief design

 

Flex (Cloud) 500 vlak

De Flex 500 bodem is een vlakke bodem die niet verstelbaar is in verschillende zones. De Flex 500 is ook verkrijgbaar in een Cloud versie waarbij de schotels los van elkaar gedraaid kunnen worden om de ondersteuning van de schotels naar persoonlijke voorkeur aan te passen voor maximaal comfort.

 

Flex (Cloud) 2000 2-motorig

De Flex 2000 is een elektrisch verstelbare bodem, aangedreven door twee motoren. De bodem kan optioneel uitgebreid worden met infrarood afstandsbediening en massage unit. Ook de Flex 2000 is verkrijgbaar in Cloud versie.

 

Flex Cloud 3000 2-motorig

De Flex 3000 is een elektrisch verstelbare bodem met draaibare schotels die aangepast kunnen worden aan de persoonlijke wensen. De bodem wordt aangedreven door twee motoren die door een innovatieve aandrijftechniek onzichtbaar is.

 

Flex (Cloud) 4000 4-motorig

Flex 4000 is een elektrisch verstelbare bodem, aangedreven door vier motoren die door het innovatie design onzichtbaar in het bed zijn verwerkt. De hoofd-, rug-, heup= en voetzone kunnen apart versteld worden. De Flex 4000 wordt geleverd met een draadloze radiografische afstandsbediening met geheugenfunctie en optioneel is er de mogelijkheid om de bodem uit te breiden met een massage unit. De bodem is ook verkrijgbaar in de Cloud versie.


Vanaf €499,00