Vroomshoop Seniorenbedden

Vroomshoop Meubelen is de grootste fabrikant van comfortabele slaapkamers in de Benelux, al meer dan 60 jaar worden er kwaliteitsproducten geleverd. Vroomshoop biedt naast volledige slaapkamer meubel collecties ook verschillende seniorenbedden aan. Binnen de Supreme comfort collectie van Vroomshoop worden diverse ledikanten aangeboden die zeer geschikt zijn voor ouderen.

  • Robuust
  • Tijdloos
  • Comforthoogte

 

Montreal

De Montreal serie bidet uitrijdbare en deelbare tweepersoonsbedden met fraaie afrondingen in de details en een modern design. De Montreal is leverbaar in diverse populaire kleuren en meerdere uitvoeringen, van tweepersoons deelbaar tot eenpersoons ledikant. Het ledikant is voorzien van verstelbare bodemdragers, een comfortabele in- en uitstaphoogte en kan gemakkelijk schoon worden gemaakt door de deelbare en uitrijdbare componenten.

 

Napoli

De Napoli collectie bevat populaire uitrijdbare twee- en eenpersoonbedden en past probleemloos in elke slaapkamer door de gunstige afmetingen. Ook de Napoli bedden zijn uitgerust met verstelbare bodemdragers, comfortabele hoogte en uitrijdbare deelbare componenten.

 

Hamilton

Hamilton is een comfortledikant met fraaie afrondingen in meerdere populaire kleuren. Naast de vriendelijke vormgeving is het ledikant ook nog zeer aantrekkelijk geprijsd.

 

Lars

De ledikanten binnen de Lars serie zijn solide eenpersoons ledikanten op comforthoogte en voorzien van verstelbare bodemdragers. Het ledikant is ideaal voor de wat kleinere slaapkamers.

 

Miami

Het comfortledikant Miami is leverbaar in drie modern decorkleuren en in een eenpersoons- of tweepersoons uitvoering. De aluminium kleurige strip in het hoofd- en voeteind zorgt voor een eigentijdse uitstraling.

 

Boston

Boston is een modern vormgegeven eenpersoons comfortledikant met een strakke robuuste uitstraling.

 

Vanaf €310,00