Zondag Seniorenbedden

De seniorenbedden van Zondag zijn typisch Hollands, degelijk en gemaakt op basis van massief hout in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Bij alle senioren ledikanten is aanpassing op lighoogte, breedte en verrijdbare modellen mogelijk waardoor de ledikanten perfect aansluiten op elke vraag.

  • Hollands
  • Degelijk
  • Eigen productie

 

Borneo

Borneo seniorenledikanten zijn uitgevoerd in een klassiek robuust design met verfijnde details. Het ledikant is verstelbaar in lengte, breedte en lighoogte en kan daarom volledig aangepast worden aan de persoonlijke voorkeuren. Naast de eenpersoons uitvoering biedt Borneo ook een deelbare tweepersoons uitvoering van haar ledikanten. De tweepersoons versie is verijdbaar, deelbaar en tevens beschikbaar in verschillende lengte en hoogte maten.

 

Tosca

Tosca kenmerkt zich door de combinatie van massief hout en de afgeronde hoeken in het bed. De ledikanten in de collectie zijn leverbaar is verschillende breedtes, lengtes en de lighoogte kan gemakkelijk worden aangepast.

 

Bergen

Massief eikenhout en aluminium details in de eenpersoons seniorenledikanten in de Bergen collectie. De ledikanten zijn leverbaar in verschillende lengtematen, de lighoogte kan worden aangepast net als de breedte van het bed voor optimaal comfort tijdens het bewegen in de slaap. Naast een eenpersoons uitvoering komt de Bergen collectie ook met een tweepersoons uitvoering. Dit ledikant is op te delen in twee bedden en is verrijdbaar.

 

Parma

De Parma ledikanten zijn zowel in deelbare als in vaste opstelling verkrijgbaar. De ledikanten hebben een moderne uitstraling door de chrome afwerking maar zijn tevens van alle gemakken voorzien voor de ideale lengte, lighoogte en breedte maat.

 

Vanaf €549,00