Rauch Slaapkamerkasten

Rauch is een Duits meubelmerk dat gespecialiseerd is in slaapkamer meubilair. Het merk biedt naast diverse bedden ook bijpassende nachtkastjes, garderobekasten en ladekasten om de slaapkamer helemaal op elkaar af te kunnen stemmen. Alle slaapkamerkasten kunnen in verschillende kleuren en materialen geleverd worden zodat het altijd aansluit bij uw persoonlijke wensen.

  • Duurzaam
  • Kwaliteit
  • Volop mix/match mogelijkheden

 

Steffen

De kasten binnen de Steffen collectie staan voor hoogwaardige moderne kasten met een zo comfortabel mogelijke en praktische inrichting oplossingen voor een aantrekkelijke prijs.

 

Dialog

Met de kasten van Dialog valt veel te ontdekken, de kasten kunnen op maat worden gemaakt met diverse innovatieve oplossingen in een tijdloze stijl. De kasten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en er is een breed scala aan mogelijkheden voor uw unieke interieur wensen in de slaapkamer.

 

Select

Binnen de Select kasten ervaart u design voor in de slaapkamer op een andere manier. De kasten zijn in frisse trendkleuren uitgevoerd en bieden naast design ook zeer praktische oplossingen voor uw kleding.

 

Pack’s

Modern design, hoogwaardige kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. De Pack’s kasten komen deze drie elementen perfect samen, praktisch gecombineerd met een modern design.

 

Prijs op aanvraag