Rauch Slaapkamermeubels

Rauch is een Duits meubelmerk dat gespecialiseerd is in slaapkamer meubilair. Het merk biedt bedden en boxsprings in verschillende collecties aan met bijpassende nachtkastjes, garderobekasten en ladekasten om de slaapkamer helemaal op elkaar af te kunnen stemmen. Alle sets kunnen in verschillende kleuren en materialen geleverd worden zodat het altijd aansluit bij uw persoonlijke wensen.

  • Duurzaam
  • Kwaliteit
  • Volop mix/match mogelijkheden

 

Nuvola

Moderne kleurencombinaties afgewerkt met hout en hoogglans details. Naast bedden biedt deze serie ook boxsprings aan met verschillende mogelijkheden aan hoofdboren, van hout tot kunstleer, alles is mogelijk. Daarnaast zijn er bijpassende nachtkastjes en ladekasten beschikbaar om de slaapkamer helemaal af te maken.

 

Plus-2

Modern robuust design met eindeloze opties in kleuren, materialen, poten, hoofdborden en geïntegreerd licht. Verkrijgbaar met bijpassende garderobekasten, nachtkastjes en diverse accessoires.

 

Fresh Line

Fresh line biedt een diverse collectie bedden en bijpassende slaapkamermeubels die eindeloos gecombineerd kunnen worden, consistente stijl en strakke lijnen beschikbaar in verschillende kleuren en materialen.

 

Variabel

De Variabel serie brengt verschillende designs samen in 1 collectie. De bijpassende kasten kunnen goed gecombineerd worden met de moderne elementen uit de rest van de collectie en bieden voldoende opbergruimte. Flirt-plus

 

Gala (Plus)

Gala biedt hoogglans design met volop mogelijkheden voor mix and match met verschillende kleuren.

 

Mavi-Base (Plus)

Moderne elegante bedden met bijpassende slaapkamermeubels, verschillende maten, kleuren en stijlen. Ook gemakkelijk te combineren met kasten uit andere collecties van Rauch.

 

Relation (Plus)

Strak modern design met matte witte afwerking en grote lijnen en oppervlakten. De garderobekasten bevatten grote zweefdeuren in dezelfde stijl als het bed en de nachtkastjes en bieden volop opbergruimte.

 

Vanaf €79,99