Zondag Slaapkamermeubels

Meubels van Zondag zijn typisch Hollands, degelijk, eigen productie op basis van massief hout in combinatie met veredelde plaatmaterialen. Bij alle ledikanten is aanpassing op lighoogte, breedte en verrijdbare modellen mogelijk waardoor de ledikanten goed aansluiten op elke vraag

  • Hollands
  • Degelijk
  • Eigen productie

 

Bergen

De Bergen collectie komt met verschillende deelbare ledikanten, nachtkastjes, garderobekasten en bijpassende accessoires. De ledikanten in de collectie Bergen hebben naast een eigentijdse en authentieke vorm ook allerlei praktische voordelen. De bedden zijn door een koppelsysteem aan het hoofd- en voeteneind met een simpele klik van elkaar los te koppelen. Hierdoor wordt het nog gemakkelijker om het bed op te maken, schoon te maken of voor eventuele verzorging aan bed.

 

Borneo

De Borneo collectie biedt deelbare bedden, vaste ledikanten, bijpassende nachtkastjes, commodes en garderobekasten. De meubels zijn vervaardigd uit authentiek hout en afgewerkt met fijne details die perfect op elkaar aansluiten.

 

Carmen

De slaapkamermeubels in de Carmen collectie zijn gemaakt van stoer eikenhout en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De bedden komen met geïntegreerde nachtkastjes en verlichting. Daarnaast zijn er verschillende bijpassende commodes, garderobekasten en andere accessoires beschikbaar om de slaapkamer zo compleet mogelijk in te richten.

 

Gelre

Gelre biedt slaapkamermeubels van authentiek eikenhout. Het design is opgedeeld in verschillende kleinere eikenhouten planken die het geheel een rustieke landelijke sfeer geven. De collectie komt met verschillende ledikanten, nachtkastjes, commodes en garderobekasten.

 

Ilona

De Ilona collectie biedt een eenpersoons ledikant, bijpassende nachtkastjes en garderobekasten. De collectie kenmerkt zich door het rustieke eikenhout en de afgeronde hoeken in het design.

 

Mistral

De Mistral collectie staat voor stoere massieve bedden, nachtkastjes en garderobekasten met een afwerking van chromen gecombineerd met authentiek eikenhout.

 

Nina

Nina is een verfijnde collectie die uit zowel eenpersoons als tweepersoons bedden bestaat, te combineren met diverse nachtkastjes en garderobekasten.

 

Sanne

De Sanne collectie brengt een huiselijke sfeer naar de slaapkamer met zijn rustieke eikenhout en afgeronde hoofd- en voeteneindes. De bedden zijn te leveren in eenpersoons en tweepersoons met bijpassende nachtkastjes en garderobekasten.

 

Tosca

De uitgebreide Tosca collectie biedt naast de verschillende ledikanten ook diverse nachtkastjes, commodes, ladekasten en garderobekasten in verschillende design, om de slaapkamer volledig aan te kunnen passen aan de persoonlijke stijl.

 

Zaragoza

De Zargoza heeft een moderne strakke uitstraling door het gebruik van strakke lijnen gecombineerd met eikenhout en chromen details. De collectie biedt verschillende nachtkastjes, garderobekasten en ledikanten aan.


Vanaf €611,00