Twee Zweedse topmerken uitgelicht: Viking en Hästens

Gaat u het liefst voor een bed van natuurlijke materialen? Ontdek het ultieme slaapcomfort van Viking en Hästens. De namen verraden natuurlijk al een beetje dat deze beddenmerken uit Zweden komen. Daarom willen wij u graag wat meer vertellen over deze twee bekende Zweedse boxsprings.

 

Over Zweedse kwaliteit

Wat de boxsprings uit Zweden het meest kenmerkt, is dat ze veelal van natuurlijke materialen zijn gemaakt. Zo worden er onder andere wol, vlas, katoen en grenen in verwerkt. Daarnaast worden ze met de hand vervaardigd met behulp van traditionele technieken. Dit zorgt ervoor dat deze bedden langer meegaan, vrij zijn van synthetische stoffen en niet onbelangrijk, zorgen voor een uitstekende nachtrust.

 

Viking Zweeds topmerkOver Viking

De bedden van Viking kennen hun roots in het Zweedse Småland. De inwoners uit deze omgeving worden geroemd om hun zuinigheid. Het is dan ook geen verrassing dat er in de bedden nooit meer materialen worden gebruikt dan nodig is. De Viking-bedden worden gekenmerkt door comfort en een prachtig design, of zoals Viking zelf zegt: "Onze bedden gaan voorbij aan het alledaagse."

 

Hastens Zweeds topmerkOver Hästens

In ieder Hästens-bed is Zweden terug te vinden. Jong of oud, de Zweden zijn gelukkig in de natuur. De slogan luidt dan ook: "De perfecte natuurlijke slaap". De bedden van Hästens zijn met de hand gemaakt van puur natuurlijke materialen van de hoogste kwaliteit. Hästens is erg vooruitstrevend op slaapgebied en was ook het eerste merk dat de boxspring introduceerde.

 

25 jaar garantie

Zowel Viking als Hästens bieden een prachtige garantietermijn. Zo geeft Viking een garantietermijn van 25 jaar op het frame en veerbreuk. Daarnaast ontvangt u ook nog eens 5 jaar garantie op de motoren bij aankoop van een verstelbaar bed. Net als Viking geeft ook Hästens een garantie van maar liefst 25 jaar op de bedden. De Hästens-bedden zijn gedekt door een garantie tegen het breken van de veren van het bed of het frame.

 

Advies

Bent u nieuwsgierig wat voor bed het beste bij u past? Bij Slaapboulevard Kwakernaat staan onze slaapexperts van maandag t/m zaterdag voor u klaar. U vindt bij ons alle topmerken onder één dak in een showroom van 4000M²

 

Maak een afspraak

 

Contact