Verkoopadviseur Slaapkamers

Beddenspeciaalzaak Kwakernaat is de slaapkamer specialist met het grootste assortiment bedden en bedtextiel in de regio Rotterdam, met een showroom van 4.000m2.

Wij zoeken een:

 

Verkoopadviseur Slaapkamers

 

Als verkoopadviseur vertegenwoordig jij Slaapboulevard Kwakernaat naar de klant. Iedere klant is anders en daar kan jij je aan aanpassen. Je hebt aandacht voor de klant en helpt de klant graag bij het compleet maken van hun slaapkamer. Als verkoopadviseur ben je zowel aan het adviseren als aan het verkopen. Je bent dan ook graag commercieel bezig en bent blij als je samen met de klant de slaapkamer in bestelling kan zetten. Er is veel kennis en ervaring nodig bij het adviseren en verkopen. Het hebben van deze kennis en ervaring is een grote pré maar zeker geen voorwaarde. De kennis en ervaring zal je snel opdoen tijdens het trainingstraject en daarna ook nog verder opbouwen in het hechte team.

Wat vragen wij:

  • Je hebt goede communicatievaardigheden
  • Je bent enthousiast, commercieel, representatief en nauwkeurig
  • Ervaring is een grote pré, maar zeker geen voorwaarde
  • Je kan zelfstandig en in teamverband werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent bereid om koopavonden, zaterdagen en feestdagen te werken (geen zondagen).


Interesse? Stuur dan je CV (incl. pasfoto) en motivatie per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Soort dienstverband: Deeltijd +/- 25 uur per week.